Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékleírások képes leírás - Gyerek játékok.tlap.hu
részletek »

Játékleírások - Gyerek játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermekjatek.tlap.hu » Játékleírások
Keresés
Találatok száma - 17 db
Játék találó

Játék találó

Gyakori probléma, hogy felnőttként nehezen igazodunk el a tengernyi játék között, nem könnyű kiválasztani a megfelelő játékot gyermekeink számára. A Játék Találó célja, hogy hasznos segítséget nyújtson a megfelelő gyermekjátékok kiválasztásához. Hogy könnyebben rátaláljon a megfelelő játékra gyermeke számára, három kategóriába rendeztük a játékokat. Az egészen kicsiknek a bébijátékok közül válogathat, a nagyobbaknak a gyermekjátékok közül, ha az egész család számára keres szórakozást, akkor a társasjátékok ajánlatai között találhat megfelelőt. A Játék Találó a következő gyártók játékait ajánlja: Lego, Hasbro, Ravensburger, K's Kids. Reméljük, oldalunk segít kiválasztani a legmegfelelőbb játékot gyermekének!

Játék-Világ blog - játék leírások

Játék-Világ blog - játék leírások

Gyerekjátékok, leírások és ismertetők a legnépszerűbb játékok közül a Játék-Világ blogján! Egy újabb közösségi csatornával bővült a Játék-Világ - ezentúl a blogspoton is megtalálhattok minket. Facebook oldalunk sikere, és a Ti visszajelzésetek alapján régóta szerettünk volna egy olyan eszközt keresni, ahol kicsit részletesebben, a saját szájízünk szerint írhatunk a játékokról. Ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk játékokkal foglalkozó blogunkat. Oldalunkon az általatok kedvelt játékokról, népszerű gyártókról találhattok részletes leírásokat, játékbemutatókat, valamint ismertetőket. Kellemes böngészést, jó játékot kívánunk!

Játékgyüjtemény - 858 játék és játékszabály

Játékgyüjtemény - 858 játék és játékszabály

Játékgyűjtemény - játék az élet! Jó helyen jársz, ha hasznos program ötletekre vágysz! Játékszabály, játékleírás minden korosztálynak: legyen az kirándulás, tanóra, cserkészet. Játszani jó! A játék csoportot, közösséget épít! A játékok testileg, szellemileg építenek - miközben a játszás öröme mindenkit magával ragad

Játékismerő

Játékismerő

A Játékismerő a hazánkban kapható és népszerű forgalmazók játékait mutatja be. A játékokról három nagyobb kategóriában találsz játékleírásokat, ismertetőket: Formatex játékok, kreatív játékok és társasjátékok. A Formatex több sikerszériás játéksorozat forgalmazója, mint Mighty Beanz, Trashpack, Geomag stb. Kreatív játékaink elsődlegesen a megbízható és világszerte elismert SES kreatív, Hasbro, K's Kids, Clementoni cégek kínálatából tevődik össze. Társasjáték ismertetőinket a közkedvelt, már bizonyított játékokra koncentráltuk, melyeket számos gyártó újra feldolgozott és kiadott (pl. Monopoly, Scotland Yard).

Játékleírások

Játékleírások

Japán foci A játékosok terpeszállásban kört alkotnak úgy. hogy a cipőjük széle összeér. Így a kör teljesen zárt lesz. Az egyik játékosnál egy nagyobb labda van, azt előre hajolva elgurítja. A többieknek vigyázniuk kell nehogy átgurítsa a lábuk között. A labdát kézzel kell gurítani és védeni is csak kézzel szabad. Számoljuk hangosan hogy az öt-tíz perces játék idő alatt kinek hányszor gurul át a labda a lába között. Az nyer akinek a legkevesebbszer. Ha sok a résztvevő kiesésre is mehet vagy akár növelhetjük a labda számot is. Ha már nagyon jól megy a védekezés akkor egyik kezünket tegyük hátra. Így a gurítás és a védekezés is nehezebb lesz. Vigyázni kell hogy a labda mindig guruljon és ne dobja senki se, Gugolni, hajítani, lábat összezárni tilos. Ha valaki még is megteszi akkor kiesett a játékból. Kis batyumnak helyet kérek A székeket körben lerakjuk. Eggyel kevesebb szék van mint gyerek. Akinek nem jutott üllőhely kezében egy kis batyuval besétál a körbe és köszön. ... Jeruzsálem, Jerikó A játékosokat két csapatra osztjuk. Ez után a játékot vezető mesélő elkezd egy történetet mesélni melyben gyakran szerepel Jeruzsálem vagy Jerikó neve. ... ...

játékok letöltése

játékok letöltése

A jelenlegi válságos gazdasági helyzetben legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy nagy összegeket adjanak ki egy-egy PC játékra. Éppen ezért nagyszerű az, hogy sok fejlesztő teljesen ingyenes programokat is piacra dob. Ezek legtöbbje nagyszerű szórakozást ad, bőven felveszi a versenyt egy 10.000 Ft-os játékkal is. Játék letöltés website-unk azt a feladatot állította maga számára, hogy egy oldalba szedje a teljesen szabadon játszható szoftverek legizgalmasabbjait. Több stílusban vannak itt anyagok, kocsiba ülhetsz, mászkálhatsz, kacaghatsz, szórakozhatsz kedvedre. Lányok, fiúk, fiatalok és idősebbek látogassatok el hozzánk bátran és élvezzétek szabad szoftver adta örömöket! Weblapunkon garantáltan minden ingyen van! Csak a legális letöltéseket támogatjuk!

Kincses sziget

Kincses sziget

A nevem Hersman Irén, és nem is merem leírni, milyen régóta játszom. Van két iskolás lányom, akiknél a játékterápiát sikeresen szoktam alkalmazni. Az elmúlt 25 évben több kvízjáték elkészítésében vettem részt. Réges-régi vágyamat sikerült megvalósítani, játékfejlesztéssel foglalkozom. Hatalmas játékgyűjteményem van, szóban, fejben, írásban, könyvben, amit felkínálok neked, hogy használd egészséggel. Az arcpoétikámat jobbra fent olvashatod. Az életem során, amikor a játék jelen volt az mindenapjaimban, minden jól ment. Sikeres, vidám, kiegyensúlyozott voltam. Volt azonban egy rövid időszak, amikor eltűnt az életemből a játék. Ez életem sötét korszaka, nem is beszélek róla szívesen. Szerencsére hamar felismertem, hogy ez egy hiánybetegség, így a terápia sem volt kétséges. A játék! - Fél tucat ingyen letölthető remek nyelvi és logikai játék. Harminc oldalon, több mint 200 kiegészítő kártyával. Már egészen kicsiknek is, 3-99 éves korig bárkinek. További játékleírások: - Vízből sosem elég - Házibuli a retro jegyében - Rikiki egy igazi nyári játék ...

Kreatív Gyerekjáték

Kreatív Gyerekjáték

Játékleírások, ismertetők, gyerekjátékok a legismertebb gyártóktól. Honlapunkon olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amelyek egy jó szórakozás keretében fejlesztik a gyerekek készségeit, kreativitását. Oldalunkon számos társasjáték, kreatív játék, puzzle, játékbaba és Formatex játék ismertetőjét találja. A játékok minőségére olyan neves - nemzetközileg elismert - cégek adják a garanciát, mint a Hasbro, Fisher Price vagy a Ravensburger. A gyártók a kreatív játékok megtervezésénél fontos szempontokat vettek figyelembe, valamint a termékeket gondosan tesztelték mielőtt azok a gyermekek kezébe vagy a játékboltok polcára kerülhettek.

Lego játék leírások

Lego játék leírások

Ma már elképesztően sokféle Lego készlet található a boltok polcain, különböző bonyolultságú és témájú, különböző korosztályoknak való játékokkal. Ha nem tud eligazodni a sokszínű Lego termékek között, látogasson el oldalunkra, és mi levesszük válláról a játék keresés gondját! A Felegond Játéktár három igen különböző Lego termékcsaládból ajánl játékokat: a piciknek való Duplo, a nagyobbaknak tervezett Lego City és a tizenéveseknek gyártott Technic. Reméljük, sikerül megkönnyítenünk a választást a sokféle Lego termék között, és talál gyermekének megfelelő készletet!

Hirdetés
Lurkóbolygó

Lurkóbolygó

Kedves Látogató! Ezen az oldalon található, minden színező és játék ingyen letölthető és szabadon felhasználható. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy segítségére legyek a szülőknek abban, hogy gyermekük, hasznosan töltse szabadidejét. Az oldal nem csak a szabadidő hasznos eltöltésének nyújt segítséget, hanem az ismeretszerzéshez és a tanuláshoz is. Az oldal tartalmaz olyan játékokat is amelyet a gyermek egyedül használhat, de olyan játékötleteket is, amelyet, a szülök és gyerekek is együtt játszhatnak. Az oldal böngészéséhez jó szórakozást, a színezőkhöz kellemes időtöltést kíván az oldal szerkesztője.

Makettkalauz

Makettkalauz

A makettezés megkülönböztetendő a modellezéstől, ahol a cél a kicsinyítés mellett, hogy működő modellt kapjunk. Modelleket általában járművekről készítenek, makettet szinte bármiről lehet, de kialakultak azok a kedvelt témák, melyekre a makettgyártók kínálatukat alapozzák. Hasonlóan a modellekhez, a makettek kínálatában is jelentős részt foglalnak el a járművek, kezdve a repülők, hajók különböző harci és polgári változataival, de megtalálhatjuk a katonai járművek széles választékát is. A Makettkalauz a Revell cég repülő, hajó és tank makettjeit mutatja be. Reméljük, hogy oldalunkon talált kedvére való makettet, vagy legalábbis támpontot a további kereséshez. Jó makettezést kívánunk!

Minden hétre egy játék! Játékleírások-játékötletek

Minden hétre egy játék! Játékleírások-játékötletek

Játékok gyerekeknek, felnőtteknek, kicsiknek és nagyoknak! Kreatív játékötletek, játékleírások és játékszabályok minden alkalomra, gyerekzsúrra, szülinapra, esős hétvégékre, azért hogy kicsit együtt legyünk, önfeledten együtt játsszunk! Ügyességi játékok, logikai játékok, társasjátékok, csoportjátékok, szójátékok, szellemi játékok, kockajátékok, amiket minden korosztály egyaránt élvez. A játék fejleszti a gyermekek szociális érzékét, logikáját, értelmét, egészséges versenyszellemét, csapatot épít és emellett, ami a legfontosabb: játszani jó!

Modell-makett

Modell-makett

Modell-makett oldalunkon elsősorban a Maisto autócsodáiról készítettünk rövid leírásokat. Azonban a hazánkban is kapható, középkategóriás rádiótávirányítású (RC) autók, a Maisto RC sorozatból (valódi autók - általában amerikai kocsik távirányítós változata) és a Nikko cégtől (homokfutók, terepjárók fantázia kocsik), valamint makett helikopterekről és hajókról is olvashatunk leírást. A gyártók a kreatív játékok megtervezésénél fontos szempontokat vettek figyelembe, valamint a termékeket gondosan tesztelték mielőtt azok a gyermekek kezébe, vagy a játékboltok polcára kerülhettek.

Társasági játékok

Társasági játékok

Részlet a játékleírásokból: Kreativitás és figyelemfejlesztő játék, melyhez csupán székekre van szükség. A játék neve: Hullámzik a tenger Kategória: Figyelemfejlesztő, memória játék Játékosok optimális létszáma (minimum - maximum): 8 - 20 fő Játékosok életkora (minimum - maximum): 8 - felső korhatár nincs Játékidő: 5 - 10 perc Helyigény: Tanteremben, szabadban Kellékigény: A játékvezető kivételével, minden játékosnak egy szék A játék megnyitása, nyitánya: A székeket egymásnak szorosan háttal, egymás mellé, egy sorba rendezzük. A játékosok leülnek. A játék menete: Közös megegyezés alapján választunk egy témát pl. mesehősök. A játékosok felveszik egy mesehős nevét, amit sorban, hangosan és érthetően kimondanak úgy, hogy a játékvezető is, és a csapat is jól hallja. A játékvezetőnek első feladata, hogy megpróbáljon megjegyezni minél több mesehőst. A második feladat, hogy a széken ülő játékosok körül sétálva, hangosan egy rögtönzött mesét meséljen, melybe belefoglalja az előbb hallott mesehősök neveit.

Társasjáték ismertetők

Társasjáték ismertetők

Kreatív-társasjáték oldalunkon gyerekjátékok, társasjátékok, készségfejlesztő és kreatív játékok leírását, ismertetőjét találja. A játékok gyártásának hátterében komoly kutatómunka, formatervezés és tesztelés áll. A nagy játék gyártó cégek speciálisan, komoly kutatómunka árán erre a célra fejlesztették a gyermekeknek. A társasjátékok lényege a családdal, barátokkal folytatott közös élmény, itt maga a játék másodlagos, a főszerep a közös szórakozásé, a nevetésé, ezért a legtöbb társasjáték sokkal többet nyújt, mint az egyre népszerűbb komputeres játékok. A minőségre a garancia tehát, a legnagyobb játékgyártó cégek nevei, mint SES Creative, Totum, vagy Ravensburger.

Társasjáték szabályok - Hobbyjáték Játékáruház

Társasjáték szabályok - Hobbyjáték Játékáruház

Játékáruház, játékbolt ahol több ezer játék közül válogathatsz kedvedre! Társasjáték, puzzle, ördöglakat, logikai játékok, modell autók, plüssjátékok, LEGO, kreatív játékok valamint kül- és beltéri játékok széles választéka vár rád! Miskolcra ingyenes kiszállítás, folyamatos kedvezmények állandó akciók!

Távirányítós/RC

Távirányítós/RC

A Távirányítós/RC weboldal célja, hogy a hazánkban is elérhető modellgyártók távirányítós autóiról, hajóiról és helikoptereiről tájékoztatást adjon látogatóinknak. A távirányítós autókról szóló leírásainkat főleg a Nikko Street Cars (utcai autók), Nikko EVO Pro széria és a Revell Control távirányítós autóiról készítettük. A Revell sokak számára már ismerősen cseng, elsősorban makettjeiről kerülhettünk kapcsolatba a cég nevével. A Nikko ugyancsak régóta van jelent a piacon, 1958 óta gyárt modelleket. Tekintse meg videóinkat, melyek - talán - a legtöbbet mondják el egy-egy autó tulajdonságairól, viselkedéséről!

Tuti menü