Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kinti játékok képes leírás - Gyerek játékok.tlap.hu
részletek »

Kinti játékok - Gyerek játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermekjatek.tlap.hu » Kinti játékok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Biky Bike - bicikli, futóbicikli, roller

Biky Bike - bicikli, futóbicikli, roller

Olyan termékeket szeretnénk széles kör számára elérhetővé tenni, amelyek személyes tapasztalataink alapján kitűnően fejlesztik gyermekeink egyensúlyozási készségeit, ill. a kiskortól kezdve megteremtik a biciklizés élményének lehetőségét. Ezért forgalmazunk: -egykerekűt azaz monociklit -futóbiciklit -gyerekbicikl it -fabicikli -különbözö funkciós bicikli-uánfutókat -rollereket -kerékp ártartozék Termékekből: Fa háromkerekű roller Terhelhetőség: 50 kg Méret: 63x73cm Kerékméret: 13cm átmérőjű ABEC 3 golyóscsapággyal ... Fabicikli Woody Ezt a fakerékpárt kb. 2,5 éves kortól ajánljuk. Mélyen bordázott gumijai lehetővé teszik, hogy 'terepen' is megállja a helyét, mint pl. kavicsos, földes utakon. A futókerékpár kormánya úgy van kialakítva, hogy ne foroghasson körbe, így nem fordulhat ki a gyermek kezéből A kormány és a tengely rögzítés csatlakozási réseit szivacsborítás teszi biztonságossá, hogy kizárhatóvá váljon a gyermek kezének vagy ujjának becsípődése. ... A futóbicikli, fabicikli egy lábbal hajthatós pedál nélküli gyerekbicikli, amely kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket, és nagyon szeretik a gyerekek és mi szülők is, hiszen most nem hátul bandukolnak a kicsik ...

futóbicikli

futóbicikli

Mi is a futóbicikli? A futóbicikli egy olyan kis gyerekbicikli, amit direkt arra terveztek, hogy segítse a bicajozás megtanulásának első lépéseit. A gyerek a biciklizés elsajátításához meg kell, hogy tanuljon két keréken egyensúlyozni. A futóbicikli ebben nyújt hatalmas segítséget. Mivel ez egy pedál nélküli gyerekbicikli, így a gyermek lába kényelmesen lelóg a földre, így egy átmenetet képez a futás és a biciklizés között. A hagyományos biciklizni tanulásban az a csalóka, hogy ugyan a gyermek megtanul pedállal tekerni, de egyensúlyozni még nem tud, holott ez a nehezebb feladat. A tanulóbicikli fordított elv alapján működik. A nehezebb dolgot észrevétlenül, játszva sajátítja el a gyermek, így magabiztosabban is tudja használni. Azután, hogy gyermekünk megtanult biciklizni a futóbiciklin, már sokkal egyszerűbb lesz számára átülni egy teljes értékű biciklire.

IPS-Gyermekszem Kft.

IPS-Gyermekszem Kft.

A játék öröm. Munkánk során az a cél vezérel bennünket, hogy ezt az örömöt láthassuk gyerekek és felnőttek arcán, amikor az általunk épített játszótereken és beltéri játszóházainkban töltik szabadidejüket. Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, keressük az új megoldásokat, hogy mindenki megtalálhassa nálunk azt a játékot, amire vágyik. Kültéri és beltéri projektjeink során arra törekszünk, hogy az egyedi elképzeléseket is megvalósítsuk, a speciális vevői igények esetén egyedi megoldásokat találjunk. Az elmúlt években szerzett rengeteg tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy megrendelőinket sok hasznos tanáccsal lássuk el.

Játszótéri berendezések - Bankó Kft.

Játszótéri berendezések - Bankó Kft.

A Bankó Kft. több, mint 1000 féle játszótéri berendezést kínál ? valamennyi terméke megfelel az EN 1176 játszótéri szabványsorozat előírásainak. 3 játszóeszköz családot gyárt saját üzemében ? magyar termék, kiváló ár-érték arány. Prémium játszótéri berendezéseket forgalmaznak, nyugat-európai gyártó partnerekkel együttműködésben. Bankó Kft.-nek nagy gyakorlata és tapasztalata van a kültéri játszótéri berendezések gyártásában és játszótér építésében. Forgalmazott játszótéri berendezések: homokozó, csúszda, hinta, jármű, babaház, rugós játék, mérleghinta, egyensúlyozó, mozgássérült játék, kötélpálya, vizes játék.

Kerti fa játékok

Kerti fa játékok

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot. Kerti fa játékaink segítik a gyermeke koordinációs képességeinek, erőnlétének és a mozgásképességének a fejlődését. A játszótereken sokszor előfordulhat, hogy a hinták vagy a csúszdák foglaltak. Erre megoldás az általunk f orgalmazott kerti fa játékok, melyek komplett otthoni játszóteret nyújtanak! A napsütés és a friss levegő jótékony hatással van a fejlődő szervezetre, ha pedig játszóteret csinálunk az udvarból, akkor a gyerekek örömmel fognak kimenni a szabadba. A hinták már egészen kis kortól használhatóak, persze csak szülői felügyelet mellet. Termékeink nagyon tartósak és strapabíróak, és teljesen gyerekbarát anyagból készültek.

Kültéri játékok gyermekeknek - Vidámjáték.hu

Kültéri játékok gyermekeknek - Vidámjáték.hu

Játszani mindenhol jó! A gyermekek nemcsak a beltéri játékokat igénylik, szükségük van arra, hogy minél több időt töltsenek a szabadban is. A Vidámjáték.hu webáruház is ügyel arra, hogy gyermeke ne csak bent, hanem kint is tartalmasan töltse az idejét. Kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, hogy a legminőségibb játékokat vásárolhassa gyermekének, amelyekkel nemcsak szórakoztatóvá teheti a gyermekéveket, hanem játékosan tanulással telivé is. Tegye felejthetetlenné a gyermekkort egy sárkányos élménymedencével, mozgassa át babáját egy varázslatos görkorival, elérhető árakon. Tekintse meg bővülő kínálatunkat, okozzon örömöt gyermekének.

Park és kertépítő centrum - Webáruház

Park és kertépítő centrum - Webáruház

Webáruházunkban megtalálható szinte minden ami a kert és park építés, felújítás, átépítés során kellhet. Komplett játszóterek és ezek számos kiegészítője is fellelhető nálunk. Minden kerti kiegészítő egy helyen: grillezők, szobrok, szökőkutak, vázák, virágtartók, járólapok, kerti bútorok és kiegészítők. Játszóterek (Coaland, Bear County) és közterületi játékok, hinták, csúszdák, játszóházak, kombi mászóka, fa játékeszközök, kerti játékok, stb. Lépjen be és győződjön meg minderről a saját szemével.

RollyToys - Gyerekjátékok webáruháza

RollyToys - Gyerekjátékok webáruháza

Szeretne örömet szerezni gyermekének? Ön akar lenni a hős, akire gyermeke felnézhet? Akkor itt a lehetőség, hogy ön legyen a világ legjobb szülője. Rollytoys gyermektraktorok 1-12 éves korig, már 3 év garanciával. Szabadtéri játékok, triciklik, kerti játékok, gyermektraktorok markoló fejjel, pótkerékkel, munkaruhával és számos más kiegészítővel.

Speciális kerti játékok

Speciális kerti játékok

Kerti játékot keres? Nálunk biztosan talál olcsó, de megbízható mászókákat, hintákat, játszótereket! Speciális kerti játékok, csúszdák, hinták, mászókák, hintaágyak kedvezményes áron! Játszótér megoldások energiával teli gyerekeknek! Vélemény: 'Tisztelt Tibor! Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek. Köszönettel: Kirják Bence Kecskemét.'

Hirdetés
Ugrálóvár

Ugrálóvár

Szervezz olyan szülinapi bulit gyermekednek, amire még felnőtt korában is emlékezni fog! A tökéletes születésnapi parti elengedhetetlen kelléke az légvár. Az át-ugrálóvárazott nap után nem kell esti mese, úgy fog elaludni mint egy kis angyal. Szülinapi ugrálóvár kölcsönzőnk oldalán háromféle méret közül választhatod ki a szülinaposnak megfelelő légvárat: kicsi (3-6 éveseknek, közepes (3-8 éveseknek) és nagy (3-10 éveseknek). Ha szeretnél VIP Club tag lenni, csatlakozz a Happy Kids Clubhoz, hogy különböző kedvezményekhez, ajándékokhoz juthass, illetve hogy elsőként értesülj minden újdonságról és akcióról!

Tuti menü