Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logikai Játékok képes leírás - Gyerek játékok.tlap.hu
részletek »

Logikai Játékok - Gyerek játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermekjatek.tlap.hu » Logikai Játékok
Keresés
Találatok száma - 24 db
Ingyenes stratégia játékok

Ingyenes stratégia játékok

A stratégiai játékprogramok komoly múltra tekintenek vissza a PC játékok történelmében. Közös tulajdonságuk, hogy igen keményen megdolgoztatják az agytekervényeket. Itt tényleg csak a józan ész számít és a tiszta megfontolt gondolkodás. Híres és hírhedt hadvezérek helyébe léphetsz tehát be, egy jó vagy rossz döntéseddel a történelmet (vagy a jövőt} is megváltoztathatod. Lássunk pár izgalmas címet a kínálatból: Tower defense 3, Ultimate, Tacitcs core. Az összes játék közös ingyenesen játszható! Nem kell tehát más, mindössze megfelelő taktikai és harcászati és logikai készség. Nézz be hozzánk, jó szórakozást!

IQToys Játékbolt

IQToys Játékbolt

Társasjáték szaküzlet és játékbolt, ahol közel 3000 társasjáték között válogathatsz. Az év társasjátékait keresed? Nálunk megtalálod! Továbbá Puzzle, logikai és készségfejlesztő játékaink minden korosztály számára tartogat élményt és játékot. Gyere el hozzánk és próbáld ki a legjobb társasjátékokat. Játékszabályokat folyamatosan töltjük fel a játékokhoz. Az IQ Játék webáruház azzal a céllal indította el szolgáltatását, hogy minél több háztartásba eljussanak a készségfejlesztő játékok, társasjátékok, puzzle kirakók, gyerekjátékok, kreatív játékok, és ne csak iskolák, óvodák és egyéb oktatási intézmények érjék el. Weboldalunkon sok segítséget talál, ha nem igazán tudja mire is lenne szüksége gyermekének, családtagjának, barátjának. Az IQ Játékbolt kizárólag a legjobb és leghíresebb játékgyártók termékeit forgalmazza online játékáruházában, amely minőségi anyagokból készült, eredeti license alapján. A készségfejlesztő és társasjátékainkat a tanítók, óvónők, fejlesztők, tanárok is szívesen vásárolják és ajánlják a gyermekek számára. Célunk, hogy a gyermekekhez eljussanak a legjobb minőségű gyerekjátékok, hogy az agymosó számítógépes és videójátékok helyett ismét a klasszikus közösségformáló és családi programot nyújtó gyerekjátékokat válasszák. Játékainkkal a gyermekek játszanak, nem a játék játszik a gyermekekkel.

Izgalmas, csoportos gyerekprogramok

Izgalmas, csoportos gyerekprogramok

A Sweet Escape Budapest szórakoztató gyerekprogramokat kínál a kicsiknek. Segítségükkel teljes osztálykirándulásokat is lehet szervezni. Egyszerűbb logikai feladatokat kell megoldaniuk, hogy kijussanak a szobából. Szülinapokat is lehet szervezni, mely egy fél órás ünneplést tesz lehetővé a kijutós játék után, ahol a szervezők ingyen tűzijátékkal kedveskednek az ünnepelt számára. Szolgáltatásaikat kedvező árakon lehet igénybe venni. A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

Játék kicsiknek - Molymi

Játék kicsiknek - Molymi

Fejlesztő játékok kicsiknek a Molymi játék webáruház kínálatában. Áruházunkban rengeteg olyan játék közül válogathatnak, amelyek elősegíthetik a kicsik fejlődését. Számos kategóriában kínálunk különböző készségfejlesztő és oktató termékeket. Minden kisgyerek imád játszani és miért ne tehetnék ezt úgy, hogy közben számos értékes tapasztalattal lesznek gazdagabbak és egyre okosabbá és okosabbá válnak. Keressék fel webáruházunkat és tekintsék meg különböző játék, és gyerek könyv kínálatunkat és lepjék meg gyermekeiket olyan ajándékkal mely a hasznukra válhat.

Játék rendelés - Bóbita játékbolt

Játék rendelés - Bóbita játékbolt

Logicojatek játék webáruház, ahol kiemelkedő és széles választék mellett találhatnak különböző gyerek játékokat. Az áruházban rengeteg logikai, készségfejlesztő, társas, kreatív és egyéb játék közül válogathatnak, amelyek mind-mind a gyerekek fejlődését szolgálják. A termékeinknek köszönhetően így a kicsik játszva tanulhatnak, amely a későbbi fejlődésük során is nagyon hasznos lehet számukra, és nem mellesleg közben jól is szórakozhatnak.

Játékliget

Játékliget

A Játékliget Logikai és Készségfejlesztő játékbolt gyerekjátékok nagy választékát kínálja az érdeklődőknek. A körültekintően összeválogatott játékok mind egytől egyig remek szórakozást nyújtanak fejlesztve, okosítva a gyermekeket. A webshopban számos külföldi és hazai játékgyártó terméke közül választhatnak az érdeklődők, a játékok zöme az Ajkán található üzletben kipróbálható, így nem csak a mutatós, szép papírdobozok alapján kell dönteni vásárláskor. A bolt kínálatában fejlesztő eszközök, logikai játékok, óvodai bútorok, egyszemélyes és társasjátékok, építő játékok, fajátékok, járgányok, illetve könyvjellegű termékek szerepelnek. A weboldalon lehetőség van árkategóriák, életkor, valamint játék típusa vagy gyártó alapján történő keresgélésre. Mindezen felül a Játékliget munkatársai személyesen vagy online szülőknek szóló tanácsokkal, ötletekkel is segítik az érdeklődőket. A Játékliget egyéb szolgáltatásokat is ajánl: helyszíni játékbemutató az oktatási intézményeknek, játékkölcsönző szolgáltatás, születésnapi partyötletek, gyereksarok berendezése rendezvényeken.

Jó játékbolt - Elmetorna

Jó játékbolt - Elmetorna

Kínálatunkban fejlesztő és gondolkodtató játékokat sorakoztatunk fel. Minden Szülőnek fontos gyermeke egészséges fejlődése, amihez nélkülözhetetlen a játék. Játszva tanulunk, lépésről lépésre kerülünk magasabb szintre, miközben nő a térlátás, képesség,memória, megfigyelőképesség kézügyesség, kreativitás, a gondolkodás, az érdeklődés. Minél inkább lekötjük gyermekeinket már a kezdetektől, annál nagyobb kapacitása lesz az új és kihívóbb feladatok küzdelmes, de annál inkább szórakoztatóbb játékok birodalmában. Van, kinek gondot okoz a matematika. Talán nem is gondolunk rá, hogy megfelelő játékkal érdekessé, sőt vonzóvá tehetjük. A sikerélmények ösztönzőleg hatnak újabb és újabb feladatok, megoldások felé. A Jó Játék Stúdió egyedülálló szolgáltatással állt elő. Játékaink zöme kipróbálható, személyesen meg lehet győződni, melyik játék fogja meg igazán gyermekünket. Így garantáltan képességének, életkorának olyan darabot sikerül választani, amely feledhetetlen élményt fog nyújtani. Egyéni tanácsadással állunk minden Kedves Érdeklődő szolgálatában. ..

Kijutós játékok

Kijutós játékok

Kedves gyermekek és felnőttek! Most megtapasztalhatjátok milyen érzés a szabadulás valahonnan. Elárulom: remek! Ha te is át szeretnéd élni ezt, akkor nem kell mást tenned, csak látogass el oldalunkra! A Kijutós Játékok legjavát tárjuk feléd, az izgalom és az agytekervények megtornáztatása garantált. Szinte mindig valami csavaros logika mentén kell gondolkodnod, hogy elérd a végső célodat: kijutni az aktuális helyszínről. Hogy kiknek ajánljuk a kollekciónkat? Mindenkinek, 0-120 esztendős korosztályig!

Kijutós játékok ingyen

Kijutós játékok ingyen

Jelenlegi korszakunk trendi online játékok világában már nem trendi az, hogy két pötty villódzik a fekete képernyőn, ennél sokkal több kell. A legtöbb ember, óvodások, iskolások és felnőttek egyaránt arra vágynak, hogy észjárásukat is megtornáztathassák. Erre születtek meg a klasszikus kalandjátékok mintájára a kijutós szoftverek. Ezeknek közös jellemzője, hogy egy adott helyről kell kiszabadítanunk főszereplőnket. Csavaros észjárás, jó logika szükségeltetik mindehhez, ha sikerül megtalálni a kijáratot, akkor megkapjuk méltó jutalmunkat. Komoly tehát a tét, jöhetnek a éjszakákon át tartó fejtörések és az azokat megkoronázó sikerélmény, mely több, mint valószínű minden egyes játékosunknak kijut majd.

Hirdetés
Kutyás játékok

Kutyás játékok

A négylábú az ember legjobb barátja a mondhatni az egyik leghűségesebb társa. Sok féle fajtája létezik, van aki a kisebb ölebeket szereti jobban és van aki a nagyobb, házőrző típusokat. Mi minden igényt kielégítünk, igényesen megszerkesztett gyűjteményünkben kizárólag a legizgalmasabbak kaptak helyet. Majdnem 100 játék várja, hogy kipróbáld. A programok mindegyikének gépigénye rendkívül alacsony, tehát a legtöbb ma használatos PC-n gond nélkül elfutnak. Itathatod, etetheted kedvenc négylábúdat, miközben ő hálás csaholással jelzi a szerető virtuális gazdi felé az imádatot. Nem is szaporítom tovább a szót, nézz be hozzánk, hűséges kutyusokra lelhetsz!

Kutyás játékok ingyen

Kutyás játékok ingyen

Kisfiúk, nagyfiúk, kislányok, nagylányok, hölgyek, ifjak, felnőttek és gyerekek, nagyok és kicsik figyelem! Újfent hatalmas mérföldkőhöz érkezett a webes játékoldalak világa. Létrehoztuk az egyik legnagyobb teljesen ingyenes flash játék honlapot, amely a kutyákkal foglalkozik. Fellelhető itt a négylábúakkal összefüggésbe kerülő programok legjava. Gondozhatod, etetheted, itathatod, mintha csak egy valódi kiskutya lenne. Egy nagy előnye van még a honlapunknak az igazi ebekkel szemben, hogy ezek garantáltan szobatiszták. :) Nem maradt hát más dolgod, minthogy kedvedre böngészd Magyarország egyik legnagyobb kutyás flashjáték gyűjteményét és érezd jól magad!

Lilaló készségfejlesztő, logikai játék webáruház

Lilaló készségfejlesztő, logikai játék webáruház

Kínálatunkban szinte kizárólag olyan felnőtt és gyerek játékok kaphatók, melyek a hagyományos játékboltokban nem megvásárolhatók. A gyerekeknek való játékokat elsősorban magánóvodákban, készségfejlesztő különórákon használják, mivel az óvodás, kisiskolás gyerekek célzott, egyéni fejlesztésére alkalmasak. Kaphatók a nagysikerű, óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló LOGICO és LÜK feladatkártyák, feladatlapok és keretek, a Thinkfun és Smart Games kiadók főleg egyszemélyes logikai agytornáztató társasjátékai (Rush Hour és hozzá hasonló színes, élvezetes logikai játékok gyerekeknek és felnőtteknek), készségfejlesztő fajátékok (pl. Day and Night játék, Camelot Junior, Smart Car) a legkisebbeknek már másfél- két éves kortól,

Logikai játékok

Logikai játékok

Játékáruházunkban minden korosztály megtalálja a számára kihívást jelentő logikai játékot. A Rubik játékok, Ügyességi játékok, Készségfejlesztő játékok, Fejtörő játékok széles tárháza várja portálunkon. Legjobb logikai játékok, Készségfejlesztő játékok! Ebben biztosan nem fogsz csalódni: Rubik játékok, Rubik kocka, Karikavarázs, Rubik kígyó, Bűvös kocka, Megaminx, Pyraminx, Lyukas kocka, Blokus, Stratégó, Gigamic

Logikai játékok

Logikai játékok

Ezernyi válogatott és kipróbált társasjáték a Játékéden webshopban. Kínálatunkban a legnevesebb társjátékokon kívül megtalálhatók még logikai játékok,sakkautómaták, kártyajátékok, valamint különböző fejlesztő játékok egyaránt. Az eladó társasjátékok között életkor szempontjából gyerekeknek való, illetve felnőtt társasjátékok is megtalálhatók.Webáruházunkban minden korosztály megtalálhatja a neki leginkább tetsző, megfelelő társasjátékot. Játékokat kínálunk tanuláshoz, kikapcsolódáshoz, utazáshoz, partykhoz, gyerekzsúrokhoz egyaránt?

Logikai játékok és ördöglakatok

Logikai játékok és ördöglakatok

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu könyváruházban kapható logikai játékok illetve ördöglakatok tekinthetőek és rendelhetőek meg. Az ördöglakat az egyik legősibb fémből vagy fából készült logikai játéknak számít. Az áruház kínálatában megtalálhatjuk például a következő fajtákat: Cast Cuby - fém ördöglakat, Cast Disk - Fém ördöglakat, Cast Flag - Fém ördöglakat, Cast Violon - Fém ördöglakat, African Jungle Bridge - 0978 - Fa ördöglakat...

Logikai játékok ingyen

Logikai játékok ingyen

Komoly, valódi agytornára vágysz? Lépj be hozzánk, a Logikai Játékok weboldalra. Nálunk több mint 100 szabadon játszható freeware programmal mérheted le tudásod. Oldalunkon olyan nagy nevek is szerepelnek, mint pl. a Sokoban, Aknakereső vagy a Mahjongg. Természetesen még számtalan új játék is vár rád, hogy tesztelhesd a tudásod. Szuper memória- és amőbajátékokat is kínálunk, szóval nálunk az unalom kizárva! További címek ízelítőnek: Atomica, Alcha mahjongg, Mystery hunter, Ninja pirate. Gyere és próbálj ki minél többet közülük!

Motoros játékok

Motoros játékok

Kedved a motorokat, de még nem vagy elég idős, hozzá, hogy jogosítványod legyen és el tudnál kezdeni motorozni? Látogass el motoros játékok honlapunkra, ahol összeválogattuk számodra a legszuperebb motoros és biciklis játékokat. Egyes játékokban nem csak ügyességre de a logikádra és a kreativitásodra is szükséged lesz, ha végig szeretnél jutni a pályákon. Látogass hát el hozzánk és próbálj ki minél több motoros és biciklis játékot ingyen és szórakozz egy jót. Kellemes kikapcsolódást és jó versenyzést kívánunk.

Tuti menü